Eric Groothuis

Master of Lean Management

Privacy Statement

Lean Management Professionals Privacy Statement

Privacy Statement

Welkom bij het privacy statement op de website van Lean Management Professionals

Tijdens uw bezoek aan onze website struint u mogelijk door verschillende pagina´s, omdat u meer wilt weten over Lean Management, Lean Manufacturing, Operational Excellence of aanverwante onderwerpen. U stelt een vraag via ons contactformulier. Zo kan het zijn dat u tijdens uw bezoek aan onze website verschillende gegevens achterlaat.

In deze privacy statement leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren. Zo weet u precies waarom het bewaren van uw gegevens soms handig is, voor ons en voor uzelf.


Uw persoonsgegevens

Maakt u gebruik van de diensten van Lean Management Professionals, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)


Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?

Lean Management Professionals bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u Lean Management Professionals een opdracht tot een advies, onderzoek of organisatieverbetering heeft gegeven of omdat u zelf een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier.

Hoe lang bewaart Lean Management Professionals uw gegevens?

Maakt u binnen een jaar na uw contactverzoek geen gebruik van onze diensten? Dan worden uw gegevens automatisch verwijderd. Gegevens na een advies-, onderzoek- of verbeteringsopdracht blijven bewaard.

Uw gegevens aan derden

Lean Management Professionals behandelen uw gegevens met zorg. Wij verstrekken deze alléén aan derden wanneer dit, na overleg met u, nodig is voor de uitvoering van uw opdracht aan ons, of wanneer dit moet volgens de wet.

Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij?

Op de website www.lean-management-professionals.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we om het bezoek- en klikgedrag op onze website te analyseren. Op die manier kunnen we onze website nog gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Lean Management Professionals gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe www.lean-management-professionals.nl wordt gebruikt. De informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders te kunnen informeren over de effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Lean Management Professionals hebben hier geen invloed op. Lean Management Professionals geven Google geen toestemming om Analytics-informatie die www.lean-management-professionals.nl oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen op verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@leanmanprof.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Beveiligen

Lean Management Professionals nemen de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Lean Management Professionals maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Klacht

Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door Lean Management Professionals verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@leanmanprof.nl. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke verbetering of oplossing.

Bent u niet tevreden over de wijze waarop Lean Management Professionals met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

www.lean-management-professionals.nl is een website van Lean Management Professionals.

Heeft u vragen over deze privacy statement? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. U kunt ons hierover bereiken via het telefoonnummer +31 651 409 651 of stel uw vraag via info@leanmanprof.nl.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Lean en Lean Management Professionals?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2018-Concept: YA!-Design: StandOut