Eric Groothuis

Master of Lean Management

Dienstverlening

Dienstverlening van Lean Management Professionals

Lean Management Professionals en onze dienstverlening m.b.t. Lean Manufacturing/-Management.

U wilt vergelijkbare resultaten behalen als Toyota (klik om de Visie en Filosofie van Toyota te lezen). De grondlegger van wat wij nu Lean Manufacturing (industrie) en Lean Management (Dienstverlening, Zorgverlening) noemen.

Al jarenlang staat Toyota aan de top voor wat betreft de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten (Automobielverenigingen in USA, Duitsland). Bijna zestig jaar onafgebroken winstgevende groei. Innovatief met hybride en brandstofcel auto’s. Onafhankelijk van financiële instellingen. Binnenkort, 2017, viert Toyota zijn 80-jarig bestaan.

Dienstverlening

het LEAN – HUIS (LMP)

De Dienstverlening van Lean Management Professionals is geen “Copy – Paste”

U begrijpt, dat is niet vanzelf gegaan, daar is en wordt hard voor gewerkt. En natuurlijk proberen andere organisaties vergelijkbare prestaties neer te zetten. Onderzoek in de USA, waar Lean eerder werd geïntroduceerd, toont aan, dat slechts 2% van de organisaties die met Lean zijn begonnen ook vergelijkbare langdurige prestaties kunnen laten zien. (Bron: Industry Week)

Toch wilt u in uw organisatie de Lean Manufacturing of Lean Management filosofie invoeren. Vanuit de overtuiging dat U de eerstverantwoordelijke bent voor de organisatiefilosofie van uw organisatie zult u ook zelf leiding willen geven aan de transformatie. Het gaat om uw eigen Lean organisatiefilosofie, waarbij u natuurlijk kijkt naar het voorbeeld van Toyota. Maar waarbij u beseft dat uw vertrekpunt anders is, net als uw organisatiecultuur. U begrijpt, dat het zo ingrijpend veranderen van uw organisatie niet kan worden uitbesteed aan externe (of interne) Lean Consultants. Maar u zoekt wel naar kennis en vaardigheden om u en uw organisatie te ondersteunen in dit meerjarige veranderingsproces. Zonder dat u behoefte heeft aan één of meerdere Lean Consultants die u jaren fulltime moet inhuren.

Dienstverlening

Rollen in dienstverlening door Lean Management Professionals

Lean Management Professionals en onze vormen van dienstverlening

Lean Management Professionals leveren u dienstverlening door middel van advies, ondersteuning, kennisoverdracht, coaching en/of Lean (Six Sigma) management of consultancy ten behoeve van de invoering van Lean Manufacturing of Lean Management. Die dienstverlening begint bij u en breidt zich geleidelijk uit over uw gehele organisatie. Duur en intensiteit van onze inzet zijn onderwerp van overleg en afhankelijk van wat nodig is. Uitgangspunt is kwaliteit in onze dienstverlening. Liever “slow consultancy” met blijvend resultaat dan focus op de “Quick Win’s” die weer verdwijnen.

Lean Management Professionals hebben ervaring opgedaan in verschillende branches, waaronder: Welzijn, Horeca, Onderwijs (Regulier & Particulier), IT, Productie, Zorg, Logistiek, Overheid en Assemblage. Binnen deze branches zijn posities vervuld als Leidinggevende, Manager, Projectleider, Adviseur en Coach. Ervaring met Lean Manufacturing en Lean Management hebben wij opgedaan vanaf 2003.

Wilt u eens geheel vrijblijvend met ons praten over wat onze dienstverlening betreffende Lean Management of Lean Manufacturing ook voor uw organisatie kan betekenen? Stuur ons dan het door u ingevulde contactformulier op deze pagina en wij nemen contact met u op. Mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Lean en Lean Management Professionals?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2019-Lean Management Professionals-alle rechten voorbehouden