Eric Groothuis

Master of Lean Management

Mijn Eigen Zaak

Mijn Eigen Zaak signaleert dit: Als kleine zelfstandig ondernemer sta je er vaak alleen voor. Waarschijnlijk ben je over lang niet alle aspecten van het ondernemen even zeker en mis je soms feedback of een sparringpartner. Bij Mijn Eigen Zaak kunnen we je helpen.

Mijn Eigen Zaak Aanbieding:

Sluit je aan bij het netwerk van Mijn Eigen Zaak en maak gebruik van coaching, intervisie, workshops en een online community waar je in contact komt met andere ondernemers en potentiële opdrachtgevers. We kunnen een mentor voor je zijn, maar bieden ook concrete trainingen en workshops op bijvoorbeeld het gebied van financiën of marketing.

Mijn Eigen Zaak Dienstverlening:

Vanuit jouw eigenheid zaken doen met andere ondernemers. Dat is waar Mijn Eigen Zaak voor staat. Het ondernemerschap biedt je de kans om te doen wat echt bij je past en wat je echt leuk vindt.  Maar hoe zorg je er voor dat jouw onderneming een succes wordt?

We geloven dat je als ondernemer beter tot je recht komt als je onderdeel bent van een collectief. Een netwerk waarin je andere ondernemers ontmoet, van elkaar leert en nieuwe kennis opdoet. Ons doel is om jou hierin zo goed mogelijk te faciliteren, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

We werken met vakkundige en betrokken coaches, allemaal met een achtergrond in het bedrijfsleven. Samen vormen we een sterk team door onze jarenlange ervaring, veelzijdige kennis en diverse specialisaties. Alle disciplines die van belang zijn voor ondernemers zijn sterk vertegenwoordigd.

“Een schaap met 5 poten bestaat niet, probeer er dus ook niet één te zijn.”

Dat geldt zeker voor (zelfstandig) ondernemers. Als ondernemer komt er veel op je af. Je bent verantwoordelijk voor de marketing, acquisitie, administratie, het aantrekken van personeel en je moet ook nog eens op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Er komen zoveel dingen op je af dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daar komt nog eens bij dat je er als ondernemer ook vaak alleen voor staat. Daarom biedt Mijn Eigen Zaak hulp op een vijftal gebieden. Zo krijg jij als ondernemer optimale ondersteuning, zodat je je kan focussen op datgene waar je goed in bent. De vijf gebieden zijn:

  • Kennis & Kunde, door middel van een grote variëteit aan Workshops
  • Een Netwerk, onder andere de online community van Mijn  Eigen Zaak
  • Financieel Inzicht, door ondersteuning en een boekhoudprogramma
  • Coaching, Mijn Eigen Zaak biedt coaches met verschillende specialisaties
  • Intervisie, door intensief contact met collega-ondernemers

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link, je komt dan op de aanmeldpagina van Mijn Eigen zaak

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Lean en Lean Management Professionals?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2018-Concept: YA!-Design: StandOut