Eric Groothuis

Master of Lean Management

Over Rood

Over Rood begeleidt ondernemers naar een financieel gezonde toekomst. Lean Management Professionals neemt in Apeldoorn e.o. als vrijwilliger in de functie van Trajectmanager deel aan de activiteiten.

Over Rood, De Droomwww.overrood.nl

Over Rood droomt van een eenvoudige wereld waarin iedereen zijn eigen toekomst kan bepalen. Waarin wetten en regels toegankelijk zijn en iedereen de juiste informatie heeft. Mensen om kunnen gaan met tegenslagen. En elkaar helpen die te overwinnen. Zodat niemand buiten spel komt te staan.

Over Rood, de eerste stap:

Wij begeleiden en ondersteunen ondernemers bij een (door)start, schulden, administratieve achterstanden en bedrijfsbeëindiging. Over Rood is een organisatie zonder winstoogmerk. Bij ons helpen ondernemers elkaar hun problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Het lidmaatschap van kost vanaf €20 per maand, excl. BTW. Dit tarief is afhankelijk van je woonplaats. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Over Rood, samen aan de slag:

Over Rood helpt ZZP’ers en andere ondernemers te werken aan een financieel gezonde toekomst. Door je de weg te wijzen. Je te ondersteunen met slimme hulpmiddelen en kennis. Door samen met andere ondernemers aan de slag te gaan. Met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Zo krijg je inzicht in jezelf. Je gedrag, je drijfveren en je emoties. En ontdek je welke mogelijkheden er voor je open staan. Wat voor jou de beste manier is om je problemen op te lossen

Over Rood, de cijfers zijn de basis van elke oplossing

Over Rood helpt je je cijfers op orde te krijgen. Met slimme hulpmiddelen, workshops, training en een team van vrijwilligers en specialisten. Wij helpen je een goede administratie op te zetten en een financiële planning te maken. Zodat je grip krijgt op je financiën. Stapje voor stapje helpen we je jouw situatie in kaart te brengen en eventuele achterstanden in je administratie en belastingaangiften weg te werken. De unieke, door ons zelf ontwikkelde software, helpt je om je administratie voortaan eenvoudig op orde te houden.

Over Rood, we helpen je bouwen aan een nieuwe toekomst

Door je te begeleiden bij het verhogen van je omzet en het onder controle houden van je kosten. Gebruik te maken van de overheidsregelingen waar jij als ondernemer voorin aanmerking komt. Een goed financieel plan te maken en te volgen. Je administratie is op orde. Je schulden zijn onder controle. Er zijn zelfs mogelijkheden om tijdens een schuldentraject opdrachten uit te voeren zonder dat je ondernemer hoeft te zijn.

Over Rood, een gratis adviesgesprek

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende eerste kennismaking, kijk op deze link.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Lean en Lean Management Professionals?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2018-Concept: YA!-Design: StandOut