Eric Groothuis

Master of Lean Management

GGN Mastering Credit

Uniek Full Service Creditmanagement

GGN | GGN Mastering Credit | Facturatie | Debiteurenbeheer | Incasso | Gerechtsdeurwaarders
GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden.

Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders.

GGN Mastering Credit heeft alles in huis.

Daarnaast adviseren wij bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, trainen wij medewerkers en bieden uw organisatie (tijdelijke) ondersteuning.

Kwaliteitsgarantie

GGN werkt volgens eigen richtlijnen, die zelfs een aanscherping zijn van de normen die de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) hanteert. Ook zijn alle (toegevoegdkandidaat-) gerechtsdeurwaarders van GGN lid van de KBvG en zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds.

Publicaties

Ons gratis magazine CreditMind vol wetenswaardigheden over de branche verschijnt drie keer per jaar. Ook publiceert GGN jaarlijks het onderzoek ‘Zo betaalt Nederland’ in samenwerking met het Nibud en Motivaction. Waarin we het betaalgedrag van consumenten onder de loep nemen.

Functie: Senior Lean Management Professional a.i.

GGN Mastering Credit, de Opdracht

Na een moeilijke periode in de nasleep van de (financiële) crisis besloot GGN Mastering Credit de organisatie te verbeteren door te starten met Operational Excellence. Ten behoeve daarvan werd een Lean Operational Management Systeem ontwikkeld, het “GBS” (GGN Business System). Naast een Lean infrastructuur was er veel aandacht voor de ontwikkeling van een bij Lean Management behorende cultuur. Het Lean instrumentarium is hierbij ondersteunend aan de gewenste cultuur verandering. GGN Mastering Credit koos er daarnaast voor om met eigen medewerkers een Lean afdeling met interne consultants op te zetten.

GGN Mastering Credit, het Verloop

Het programma is gestart met het introduceren van Lean Green Belt trainingen om laaghangend fruit snel zichtbaar te maken en te verzilveren. Parallel daaraan liep de introductie en invoering van de Lean infrastructuur binnen de operationele activiteiten van GGN Mastering Credit. Bij dit programma onderdeel hoorde ook het door middel van “Train the Trainer”-principe opleiden, begeleiden en coachen van de interne Lean consultants. Overigens hebben zij ook externe Black Belt opleidingen gevolgd. Naast het werk op een meestal enthousiaste werkvloer is veel aandacht gestoken in de ontwikkeling van de respectieve directie- en management teams. Nadrukkelijk is aandacht besteed aan Lean Leiderschap.

 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Lean en Lean Management Professionals?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2018-Concept: YA!-Design: StandOut