Eric Groothuis

Master of Lean Management

Referenties

Referenties van organisaties waar Lean Management Professionals actief zijn geweest

Referentie

de JONG DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt.

Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid

Functie: Senior Lean Manufacturing Coach a.i.

 

BelastingdienstOnze overheid heeft inkomsten nodig voor onderwijs, veiligheid, gezondheidszorg. Voor sociale zekerheid, snelwegen, spoorlijnen en nog veel meer.

Burgers en bedrijven betalen hiervoor belasting en premies. De Belastingdienst int deze namens de overheid. We zien erop toe dat iedereen die belasting moet betalen, zich aan de regels houdt. We betalen ook toeslagen uit. Dit zijn bijdragen in de kosten van bijvoorbeeld uw zorgverzekering of huur. Ook controleren we goederenbewegingen naar en vanuit Nederland en heffen belastingen bij invoer. 

Functies: Senior (Lead) Lean Coach a.i., Voortdurend Verbeter Coach Lean a.i., Projectleider Lean a.i.

 

brinks

Brink’s Nederland is een volle dochteronderneming van Brink’s Incorporated (actief in beveiligde logistieke dienstverlening), één van de werkmaatschappijen van het in de Verenigde Staten gevestigde The Brink’s Company. Het hoofdkantoor van The Brink’s Company is gevestigd in Richmond, Virginia. The Brink’s Company realiseert jaarlijks een omzet van ca. 3,2 miljard USD en is beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange onder de afkorting BCO.

Met behulp van de wereldwijde expertise van The Brink’s Company kan Brink’s Nederland de wensen van haar klanten volledig vervullen. Internationale contacten met leveranciers binnen de financiële dienstverlening en Brink’s plus de wereldwijde expertise die is opgedaan in de samenwerking met centrale en lokale banken, hebben bijgedragen aan de totstandkoming van bijvoorbeeld dienstverlening op het gebied van ATM servicing. U kunt er dus zeker van zijn dat onze diensten altijd up-to-date zijn.

Functie: Lean Management Coach a.i.

 

 

Brabant ZorgZorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken. Aandacht, keuze en gemak zijn de sleutelwoorden in ons werk. Iedereen is uniek en daar stemmen we onze zorg op af, met veel persoonlijke aandacht en dichtbij. We willen het leven van onze cliënten comfortabel en gemakkelijker maken. Dat doen we door een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn te bieden en dit zo goed en gemakkelijk mogelijk te organiseren. Brabant Zorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit 24 locaties in de regio Oss-Uden-Veghel.

Functie: Lean (6Sigma) Adviseur a.i.

 

 

ReferentiesSteeds meer producenten weten Inserva te vinden voor hun industrieel onderhoud vanwege lagere kosten en betere prestaties van het machinepark (OEE).

Inserva kent als core business het uitvoeren en managen van onderhoud en machinebewerking. Inserva richt zich naar de klant v.w.b. diens eisen maar heeft eigen methoden om het onderhoud te organiseren. Inserva optimaliseert het rendement op manuren door een strikte focus op noodzakelijk i.p.v. wenselijk onderhoud. Tevens kent Inserva een minimum aan hiërarchie en houdt haar vaste kosten laag. Deze kostenvoordelen worden gedeeld met de opdrachtgevers die meerjarige onderhoudscontracten sluiten.

Functie: Human Resource Manager a.i.

 

 

stegemanSmithfield Foods is een wereldwijd opererend voedingsmiddelen concern dat uitstijgt boven het op een verantwoordelijke manier verschaffen van voedingsmiddelen. Er is sprake van een 100% betrokkenheid op het milieu, leefgemeenschappen, veilige werkomstandigheden, zorg voor dieren en kwalitatief hoogwaardige voedingsmiddelen.Smithfield is ’s werelds grootste producent enReferenties verwerker van varkensvlees en leidend in kalkoenverwerking, rundvee mesterij en -verwerking.

Smithfield was in Nederland eigenaar van de Stegeman bedrijven In Wijhe, Deventer en St.Michielgestel.

 

 

 

Functies: Manager Facilitair Bedrijf, Lean Manufacturing Coach,  Total Productive Maintenance (TPM-) Coach

 

ReferentiesOver de hele wereld biedt Sara Lee, inmiddels Hillshire Brands, een grote variatie aan kwalitatief hoogwaardige consumenten producten aan. Dit varieert van hoogwaardige voedingsmiddelen via kleding tot persoonlijke verzorgings producten. Het merendeel van de internationale en locale merken heeft een leidende positie in hun respectieve markten. In veel landen levert Sara Lee daarnaast koffiesystemen en voedingsmiddelen via het out of home kanaal.Referenties

Sara Lee Corporation was destijds eigenaar van Sara Lee Foods Europe, waaronder Meester Stegeman met haar vier productie locaties [Wijhe, Deventer, St. Michielsgestel en Moergestel] viel

Functies: Facility Manager, Hoofd Beveiliging, Hoofd BHV, Arbo-Coördinator, Lean Manufacturing Coach

 

 

Meester

Ahold is een internationale groep van kwaliteitssupermarkten actief in de Verenigde Staten en Europa.

Wij willen winkelen gemakkelijk, prettig en aantrekkelijk maken door altijd de klant centraal te stellen. Wij zijn verbonden met onze klanten. Wij willen klanten waar voor hun geld bieden, de beste kwaliteit en gezonde keuzemogelijkheden en tegelijkertijd waarde creëren voor onze aandeelhouders.Referenties

Ahold was destijds eigenaar van vleesverwerkende bedrijven, waarvan Meester Vleeswaren in Wijhe er één was.

Functies: Personeelsmanager, Coördinator afdeling P&O, Personeel & Salaris Administratie

 

 

ReferentiesVanaf het begin zijn producten van IBM vrijwel allemaal ontstaan vanuit de behoefte informatie op te slaan, te verwerken, te achterhalen, te analyseren en door te geven. Van de eerste tijdklok en rekenmachines, via de PC tot de supercomputers zoals de IBM Blue Gene.

We hebben het accent verlegd van het ontwikkelen van hardware naar het leveren van diensten. Nog Referentiesaltijd vanuit het idee dat met de juiste informatie op het juiste moment, onze klanten beter kunnen presteren. In het kader van deze transitie heeft IBM zich destijds versterkt met Computerij Opleidingen. Computerij beschikte over verschillende locaties, verspreid over het hele land.

Functies: Manager Facilities, Supervisor Telesales, Regio Manager

 

Drenthe College

Drenthe College is een Regionaal Opleidingen Centrum voor Middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Wij verzorgen voor meer dan 10.000 jongeren en volwassenen onderwijs op diverse niveaus en in verschillende vormen. Mbo-opleidingen kun je volgen in Assen, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Volwasseneneducatie kan in principe in elke gemeente in Drenthe worden uitgevoerd.

Functies: Personeelsfunctionaris, Docent Personeelswerk, Arbo-Coördinator

 

Referenties

stichting Humanistisch Thuisfront

De stichting “Humanistisch Thuisfront” exploiteerde kort na de Tweede Wereldoorlog de stichting “Militaire Tehuizen van het Humanistisch Thuisfront” ten behoeve van alle medewerkers van de Nederlandse krijgsmacht. [HMT]

De doelstelling van het Humanistisch Thuisfront was het aanbieden van zinvolle vrije tijds besteding op Humanistische grondslag aan de Nederlandse militair en burger, verbonden aan de Krijgsmacht. Daartoe werden een aantal Militaire tehuizen geëxploiteerd in zowel Nederland als in de Bondsrepubliek Duitsland.

De tehuizen werkten daartoe op lokaal niveau ook nauw samen met de Humanistisch Raadslieden van het Humanistisch Verbond.

 

Functies: Bedrijfsleider Humanistisch Militaire Tehuizen in Duitsland en Nederland

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Lean en Lean Management Professionals?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Copyright © 2019-Lean Management Professionals-alle rechten voorbehouden